Profiteer van onze solden: ganse maand stockverkoop textiel aan 1 euro per stuk! zomersolden = ganse maand stockverkoop textiel aan 1 euro per stuk!

Over ons Werken bij Sjans

Werken bij Sjans

Bij Sjans vinden we het belangrijk dat alle medewerkers zich geborgen voelen. We willen onze werking verder professionaliseren, zodat onze medewerkers een fijne werkplek hebben én onze klanten en gevers een tof bezoek ervaren. Sjans vindt eigenaarschap belangrijk en zal altijd de nadruk leggen op toekomstgericht werken. Sjans is dé plek voor tweedekans geluk.

We vinden het essentieel dat onze medewerkers hierbij warm en gericht ondersteund worden. Daarom bouwen we een team uit van werkbegeleiders (maatwerkcoaches) en stafmedewerkers die zich inzetten voor onze dagelijkse werking. Die onze missie en visie mee willen waarmaken. Die samen het verschil willen maken voor medewerkers, klanten, organisatie en maatschappij.

Openstaande vacatures voor werkbegeleiders (maatwerkcoaches) of stafmedewerkers kan je op deze pagina vinden.

Wil je werken in ons team van medewerkers in onze kringloopwinkels, aan de geefpunten, het centraal magazijn, elektro- of fietsatelier? Dat kan alleen wanneer je voldoet aan de criteria voor collectief maatwerk. Je polst hiervoor het beste bij VDAB.

Op 14 februari vieren we feest in onze kringloopwinkels van Sjans. Want op deze dag van de liefde vieren wij de fusie van de drie 'kringwinkels' van weleer te Geel, Heist-op-den-Berg en Herentals.
15000-fietsen-in-20-jaar-fietsatelier-foto-5.jpg
20240309-103925.jpg

Waardenmakerij vzw

Sjans is een activiteit van maatwerkbedrijf 'Waardenmakerij vzw'. Behalve Sjans ondersteunt Waardenmakerij nog 4 andere projecten: InDeSoep, Klus&Verhuis, Energiesnoeiers Zuiderkempen en Foodsavers Kempen. Wij zijn één grote club sjansaars, allemaal collega's die hetzelfde doel nastreven: goeie jobs, op mensenmaat, voor de mensen van de Kempen. 

Elke activiteit doet dat op zijn of haar eigen manier, maar we blijven verbonden binnen hetzelfde bedrijf: Waardenmakerij. Wanneer onze collega sjansaars een vacature hebben voor begeleiders of staffuncties, dan zullen we die ook op onze website plaatsen.

waardenmakerij-met-5-activiteiten.jpg

Ontdek onze vacatures


co-fb-evacuatie-oefening-li.jpg