Over ons Werken bij Sjans

Werken bij Sjansco-fb-evacuatie-oefening-li.jpg

Bij Sjans vinden we het belangrijk dat alle medewerkers zich geborgen voelen. We willen onze werking verder professionaliseren, zodat onze medewerkers een fijne werkplek hebben én onze klanten en gevers een tof bezoek ervaren. Sjans vindt eigenaarschap belangrijk en zal altijd de nadruk leggen op toekomstgericht werken. Sjans is dé plek voor tweedekans geluk. 

We vinden het essentieel dat onze medewerkers hierbij warm en gericht ondersteund worden. Daarom bouwen we een team uit van werkbegeleiders (maatwerkcoaches) en stafmedewerkers die zich inzetten voor onze dagelijkse werking. Die onze missie en visie mee willen waarmaken. Die samen het verschil willen maken voor medewerkers, klanten, organisatie en maatschappij. 

Openstaande vacatures voor werkbegeleiders (maatwerkcoaches) of stafmedewerkers kan je op deze pagina vinden. 

Sjans is een activiteit van Maatwerkbedrijf 'Waardenmakerij vzw'. Wil je werken in onze kringloopwinkels, aan de geefpunten, het centraal magazijn, elektro- of fietsatelier? Dat kan alleen wanneer je voldoet aan de criteria voor collectief maatwerk. Je polst hiervoor het beste bij VDAB.

co-fb-team-li-afscheid-lucas.jpg

Ontdek onze vacatures