Acties Stockverkoop textiel

Stockverkoop textiel

Elke laatste zaterdag van de maand, doen alle Sjans kringloopwinkels een stockverkoop textiel. Een grote selectie kledij koop je dan aan 1 euro per stuk. 

Sla je slag!

img-20240329-wa0008.jpg

Seg, werken bij Sjans, iets voor jou?

Regelmatig zijn we op zoek naar een werkbegeleider of maatwerkcoach. Bij Sjans of bij de andere activiteiten binnen Waardenmakerij.

Maatwerkcoach voor de keukenwerking van InDeSoep

InDeSoep is, net zoals Sjans, een activiteit van Waardenmakerij vzw. Samen gaan we voor 'goeie jobs in de Kempen'. InDeSoep is op zoek naar een maatwerkcoach. Een werkbegeleider, gepassioneerd in voeding én in mensen.

Bekijk de vacature

Maatwerkcoach voor het distributiedepot van Foodsavers Kempen

Foodsavers Kempen is, net zoals Sjans, een activiteit van Waardenmakerij vzw. Samen gaan we voor 'goeie jobs in de Kempen'. Foodsavers Kempen is op zoek naar een maatwerkcoach. Een werkbegeleider die samen met het team voedseloverschotten r...

Bekijk de vacature

Maatwerkcoach Vliegende werkleider winkelwerking Sjans

Een gemotiveerde én gedreven maatwerkcoach, een werkbegeleider die onze medewerkers motiveert, begeleidt en coacht. Voel je je aangesproken?

Bekijk de vacature

Wil je op de hoogte blijven?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. We sturen ongeveer maandelijks een brief met daarin informatie over onze acties, de webshop, over onze werking.