tot
Acties Dag van de Gulle Gever

Dag van de Gulle Gever

Kom je op 25 mei (of later, zo lang de voorraad strekt) langs met herbruikbare goederen dan krijg je van ons een fijne en een duurzame attentie. Of vraag een gratis ophaling aan, want ook onze ophaalklanten verrassen we met een eindeloos sjanske.

De Dag van de Gulle Gever, da's voor Sjans dé dag om onze eindeloze dankbaarheid te tonen voor al die geweldige giften die we dagelijks krijgen. Dikke merci, om aan ons te denken, om aan ons te geven. 

Wat een sjansaars zijn wij!

Bel voor een gratis ophaling naar Sjans

Eindeloos merci voor al die mooie giften

Dank je wel, Gulle Gevers, want jawel, het is mede dankzij jullie dat wij onze missie kunnen waarmaken: goeie jobs, voor de mensen van de Kempen. En het is ook dankzij jullie, dat er tonnen goederen een tweede kans krijgen! Bedankt voor de mooie giften, de geweldige goederen en toffe spulletjes. 

We zijn jullie hiervoor oneindig dankbaar. Tegelijk hopen we, dat je bij het doneren een fijne ervaring had zodat we je in de toekomst nog mogen blijven ontvangen. Zo kunnen we ons blijven inzetten op tewerkstelling en een circulaire economie. 

Wil jij ons jouw mening geven?

De Dag van de Gulle Gever is voor Sjans dan ook het grote feest van de dankbaarheid. Kom dus zeker langs op 25 mei, dan schenken we je graag een eindeloze attentie. 

Beste Gulle Gever, een eindeloze dikke merci!

In onze geefpunten ontvangen we dankbaar jouw herbruikbare goederen.

Ken je onze hergebruikladder?

We willen niet ondankbaar zijn, maar helaas... we kunnen niet alles aannemen. Wanneer spulletjes niet meer bruikbaar zijn, vinden ze geen tweede eigenaar en moeten ze naar het recyclagepark.

Maar wanneer zijn spullen nog herbruikbaar? Dat bepalen, is niet altijd even gemakkelijk.  Een belangrijke vraag die je jezelf kan stellen is: 'Zou mijn vriendin hier blij mee zijn, als ze dit zou kunnen gebruiken?' 

Je kan ook onze 'hergebruikladder' gebruiken. Stapsgewijs kan je hierin terugvinden of de items die jij niet langer nodig hebt, nog een tweede leven kunnen vinden. Heb je hierover vragen, mag je ons steeds contacteren, we denken graag mee na!

sjans-hergebruikladder.jpg
Geefpunt werking.jpg
img-20240402-wa0021.jpg
img-20240403-wa0007.jpg